1. Potrivit legislatiei in vigoare (OUG nr 34/2014), Consumatorul (persoană fizică) are dreptul să să renunțe la produsele cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
 2. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre consumator, iar modalitatea de transport trebuie astfel ales, încât să asigure returul produselor în siguranță și fără a cauza deteriorări de orice fel produselor. În vederea pregătirii transportului de retur, consumatorul va ambala produsul în același fel în care a fost livrat de către Vânzător.
 3. În caz de retur, Clientul va notifica în scris S.C. CB FURNITURE S.R.L de intenția sa de retragere din contract, prin transmiterea către S.C. CB FURNITURE S.R.L a formularului de retur, în cadrul termenului de retragere, calculat din ziua livrării.
 4. Nu acceptăm retururi la  adrese neconfirmate de către S.C. CB FURNITURE S.R.L cu ramburs sau după expirarea termenului de retragere.
 5. Clienții trebuie să menționeze în formularul de retur dacă doresc rambursarea banilor și să indice contul bancar sau schimbarea produsului, cu menționarea produsului dorit în schimb.
 6. În cazul în care nu se respectă condiţiile de retragere (retur) menționate în acest capitol, S.C. CB FURNITURE S.R.L nu va accepta returul.
 7. ATENȚIE: în cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către Client, S.C. CB FURNITURE S.R.L are dreptul de a decide neacceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse de către reprezentanții noștri.
 8. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la notificarea S.C. CB FURNITURE S.R.L privind returul, cu condiția ca produsele să fie recepționate de către S.C. CB FURNITURE S.R.L. În cadrul acestui termen. S.C. CB FURNITURE S.R.L va folosi aceeași modalitate de plată ca cea folosită de consumator inițial,cu excepția cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată și cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.
  S.C. CB FURNITURE S.R.L nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de S.C. CB FURNITURE S.R.L.
 9. Renunțarea la cumpărare în mod repetat (cel puțin două ori) va putea fi considerată un abuz, iar SOCIETATEA are dreptul să refuze o nouă livrare către acel CLIENT sau acea adresă.

Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii:

 • Să returneze produsele ambalate corespunzator și fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat către S.C. CB FURNITURE S.R.L decizia sa de retur.
 • Să suporte doar costurile directe legate de returnarea produselor (dezasamblare, ambalare corespunzătoare, transport la adresa indicată de S.C. CB FURNITURE S.R.L).
 • Să nu deterioreze bunurile prin manipulare, asamblare/montare, dezasamblare, ambalare, folosire, în caz contrar vor suporta costurile pentru reparare, după ce produsele vor fi evaluate de către S.C. CB FURNITURE S.R.L la recepție.
 • Să transmită către S.C. CB FURNITURE S.R.L și  fotografii cu starea produsului pentru a dovedi că produsul nu a fost deteriorat după recepție.

Pentru returnarea produselor comercializate de S.C. CB FURNITURE S.R.L ne puteți contacta și pe adresa de e-mail [email protected], unde veți primi suport în alegerea modalității de returnare, oferindu-vă detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Toate produsele vor fi livrate la adresa: Strada Alexei Tolstoi, nr. 12, municipiul Bacău, județul Bacău.

 

Orice eroare cu privire la livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, prin mail sau telefon. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc pentru ca e posibil sa vina deteriorat de la furnizor, producator, poate opta pentru inscriere pe lista de astepatre, pana la realimentarea stocului.

Clientul poate aplica pentru procedura de retur a produselor achizitionate de la S.C. CB FURNITURE S.R.L. în maxim 30 zile lucratoare, termenul prevăzut de dispozitiile OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, fiind extins în vederea sprijinirii clienților noștri.
Termenul de 30 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de către consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 30 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.vreimobilă.ro sau site-urile partenere.

Rambursarea sumelor se va face in maxim 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Produse care nu pot fi returnate

 

Nu se acceptă pentru returnare produsele montate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, etc). 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati la 0371 232 612 (08:00-21:00)

Contacteaza-ne
Departament vânzăriAlinaWhatsApp
Departament vânzăriAnaWhatsApp
Departament vânzăriOtiliaWhatsApp
Departament reclamațiiEugenWhatsApp