Postat la 02/05/2023

Bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă, unde gătim, socializăm și petrecem mult timp. Din acest motiv, este important să investim în mobilier de calitate, care să ne ajute să ne bucurăm de aceste momente. Printre piesele de mobilier esențiale se numără și masa de bucătărie. În acest articol vom explora 5 idei de mese pentru bucătăria ta, care să te ajute să-ți amenajezi acest spațiu într-un mod practic și estetic.

  1. Masă extensibilă

O masă extensibilă este o alegere excelentă pentru bucătării mici sau pentru cei care doresc să economisească spațiu. Această masă poate fi extinsă în funcție de nevoi și poate fi strânsă atunci când nu este nevoie de ea. Mesele extensibile sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât să poți găsi una care să se potrivească cu designul bucătăriei tale. Iată câteva dintre modelele disponibile pe site-ul nostru .

  1. Masă rotundă

O masă rotundă este o alegere interesantă pentru bucătării mici sau pentru cei care doresc să creeze o atmosferă mai intimă în jurul mesei. Această formă de masă încurajează conversația și interacțiunea dintre cei care iau masa împreună. De asemenea, o masă rotundă poate fi mai ușor de integrat într-un spațiu mic decât o masă dreptunghiulară.

  1. Masă cu blat de sticlă

Mesele cu blat de sticlă pot oferi o notă modernă și sofisticată bucătăriei tale. Această opțiune este ideală pentru cei care doresc să aducă un pic de strălucire și eleganță în spațiul lor de gătit. Blatul de sticlă poate fi ușor de curățat și îngrijit, ceea ce face această masă o alegere practică pentru bucătărie.

  1. Masă din lemn masiv

Mesele din lemn masiv sunt o alegere tradițională și de încredere pentru bucătării. Lemnul oferă o notă caldă și confortabilă, care poate ajuta la crearea unei atmosfere primitoare și plăcute. În plus, mesele din lemn masiv pot fi durabile și rezistente, ceea ce înseamnă că această investiție poate dura mulți ani.

  1. Mesele ovale

Mesele ovale sunt o alegere populară pentru amenajarea bucătăriilor și a saloanelor. Acestea adaugă o notă de eleganță și rafinament, oferind totodată un aspect practic și ergonomic.

Mesele ovale sunt ideale pentru familii cu mai mulți membri, deoarece oferă suficient spațiu pentru a se așeza la masă și pentru a servi mâncarea. Ele permit, de asemenea, conversații mai ușoare între oameni, deoarece toată lumea poate fi văzută și auzită. Ovalul este o formă interesantă, deoarece nu are margini aspre sau colțuri, ceea ce îl face mai plăcut la atingere și la privit. În plus, o masă ovală poate fi mai ușor de integrat într-un spațiu mic, deoarece nu are colțuri ascuțite care să ocupe mai mult spațiu decât este necesar.