CINE SUNTEM NOI?

Cu o experiență de 14 ani pe piața autohtonă, CB FURNITURE este o companie românească specializată în producția, importul și distribuția de mobilier, atât pe plan național, cât și internațional(Ungaria și Bulgaria). Totodată, ne străduim să oferim soluții de calitate, eficiente și sustenabile pentru a ne diferenția pe piața de profil.

OBIECTIVUL NOSTRU

Ne propunem să înțelegem cu adevărat necesitățile fiecărui client, să oferim soluții concrete și diverse pentru cererea pieței mereu în schimbare și să construim relații de parteneriat durabile, pentru care depunem eforturi considerabile și investim corespunzător.

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a deveni un furnizor de nădejde pe piața de mobilier din România, prin crearea și furnizarea de produse de înaltă calitate, inovative și accesibile pentru fiecare client. Suntem o companie cu 100% capital românesc și ne mândrim cu faptul că sprijinim economia locală.

Ne străduim să oferim produse și servicii de calitate superioară și vrem să devenim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le soluții de mobilier adaptate nevoilor lor. În ceea ce privește viitorul, ne dorim să extindem prezența noastră pe piață și să devenim o marcă recunoscută, menținându-ne totodată angajamentul față de calitatea și autenticitatea produselor și față de comunitatea noastră.

MISIUNEA

Misiunea noastră este de a oferi mobilier de calitate, inovator și la prețuri accesibile clienților noștri. Ne străduim să realizăm piese de mobilier durabile, estetice și funcționale, care să satisfacă nevoile și preferințele fiecărui client. În același timp, ne concentrăm și pe asigurarea satisfacției clienților prin rezolvarea promptă a oricăror inconveniențe sau nemulțumiri pe care aceștia le-ar putea avea.

VALORILE NOASTRE

Pentru noi, valorile sunt un ghid important în toate acțiunile pe care le facem și ne ajută să ne identificăm drept o companie responsabilă, dedicată și etică. Ele reprezintă ceea ce suntem și ce dorim să fim ca organizație. Așadar iată care sunt valorile în care noi credem:

valori

MOBILĂ DE CALITATE SUPERIOARĂ LA PREȚURI ACCESIBILE

Cu o echipă formată din peste 70 de angajați dinamici, ambițioși și cu o mare pasiune pentru mobilierul de calitate, ne concentrăm asupra satisfacerii nevoilor clienților noștri. Compania noastră are o gamă variată de produse, fabricate intern sau importate din țări cu tradiție în producția de mobilier precum Polonia, China, Turcia, Malayesia, Ucraina, Albania, Serbia, Macedonia, Bosnia. Oferta noastră de peste 4000 de articole asigură o mare varietate de modele și stiluri, de la piese clasice sau rustice, la cele moderne, contemporane, minimaliste sau chiar și cu accente futuriste, încercând să fim mereu în pas cu ultimele tendințe.

SEDIU ȘI PRODUCȚIE

Suntem o companie cu prezență națională, însă inima afacerii noastre se află în Bacău, acolo unde avem sediul central și unitatea noastră de producție. Pentru a susține operațiunile noastre, dispunem de mai multe depozite logistice cu o suprafață totală de aproximativ 12.000 de metri pătrați. De asemenea, folosim o flotă proprie de autoutilitare pentru a livra rapid și în siguranță comenzi din întreaga țară.

productie

PARTENERIATELE NOASTRE

Firma noastră de mobilier și-a consolidat poziția pe piață datorită parteneriatelor pe termen lung( peste 200 de contracte) cu firme cunoscute din domeniul distribuției de mobilă, atât în mediul online, cât și în magazine, precum: DEDEMAN, CASA RUSU, ELVILA, EMAG, VIVRE, DORALY ș.a.

PREZENȚA ȘI RECUNOAȘTEREA PE PIAȚĂ

Toate aceste trăsături ne-au propulsat în ultimii 14 ani în rândul celor mai importante și profesionaliste firme pe plan local și național, făcându-ne remarcați și ajungând un jucător important în cadrul târgurilor internaționale de mobilă, echipamente și accesorii, pe parcursul anilor (BIFESIM-Romania, CNR MOBILYA-Turcia, CPHI/PMEC-China, MEBLE POLSKA-Polonia,).

PIESELE NOASTRE DE MOBILIER – alegerea potrivită pentru orice spațiu

Mobilierul comercializat de firma noastră este perfect integrabil în orice cameră, de la bucătărie până la dormitor, holuri sau birouri. Facem tot posibilul pentru a nu neglija pe nimeni, așadar oferim produse care să ofere un plus de stil și în zonele comerciale, precum restaurante, hoteluri, săli de așteptare, frizerii, etc.

ÎNFIINȚAREA CONCEPTULUI DE RETAIL- VREIMOBILA.RO

Intrigată de calitățile produselor și serviciilor noastre, cererea din partea consumatorilor casnici și comerciali a crescut semnificativ. Acest lucru a condus spre lansarea conceptului de retail – vreimobilă.ro – în septembrie 2018. Magazinul online este conceput după aceleași criterii de funcționare și calitate precum cele ale companiei noastre, propunând aceleași valori ale produselor și serviciilor noastre.

Oferta noastră online oferă o gamă variată de produse de mobilier, alcătuită dintr-un număr impresionant de peste 4000 articole, potrivite atât pentru consumatorii obișnuiți, cât și pentru cei cu gusturi mai sofisticate și exigente. În plus, aceste produse sunt caracterizate printr-un design atent conceput, care respectă cele mai stricte standarde de calitate. Categoriile de mobilier sunt diverse, astfel încât clienții noștri pot alege cu ușurință tot ce au nevoie: dulapuri, dressinguri, biblioteci, mobilier pentru  bar, canapele, paturi, mese de dining și de cafea, scaune de bucătărie, dining, comerciale, de birou ș.a.

BLOGUL NOSTRU

Suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri iar acest lucru se reflectă în includerea unui blog de design interior în cadrul conceptului nostru de retail, care oferă informații actualizate despre ultimele tendințe în domeniu.

SERVICIUL DE LIVRARE PREMIUM

Clienții noștri pot beneficia de diferite servicii premium, precum livrarea la domiciliu cu două persoane, în termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii- disponibil în București și în Ilfov.

1 1

2 1

 

 

 

 

 

 

CU CE ALTE SERVICII VENIM ÎN AJUTORUL CLIENTULUI?

De la debutul magazinului online, ne-am asigurat că experiența clienților noștri este una deplină și satisfăcătoare, prin implementarea de servicii adiționale precum verificarea la livrare, serviciul de call center și posibilitatea de retur a produselor comandate.