Postat la 31/03/2023

Biblioteca de acasă este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de cărți, reviste și articolele preferate. Amenajarea bibliotecii în living poate fi o sarcină ușor intimidantă, deoarece necesită alegeri atente în ceea ce privește mobila și decorul. Însă, cu ajutorul unor idei inspirate poți transforma biblioteca ta într-un spațiu confortabil și elegant, care să-ți reflecte personalitatea.

Biblioteca trebuie să fie confortabilă și funcțională, dar și să se potrivească cu decorul existent în living. Înainte de a cumpăra mobila, este important să măsori spațiul disponibil și să ai o idee clară despre ce tip de bibliotecă îți dorești. Biblioteca poate fi realizată din lemn natural sau PAL, iar culorile pot varia de la cele mai deschise și neutre, până la cele mai intense și dramatice.

Iată câtva idei amenajare biblioteca living, care te vor inspira:

  1. Alege mobilier care să conțină rafturi și dulapuri

Ideile de amenajare biblioteca pot include o combinație de rafturi și dulapuri pentru depozitarea cărților și a altor obiecte, cum ar fi accesorii, decorațiuni și alte obiecte personale. Rafturile pot fi reglabile, pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni de cărți și pentru a maximiza spațiul disponibil. De asemenea, este important să ai suficientă iluminare în bibliotecă, fie prin intermediul lămpilor de podea sau de masă, fie prin instalarea unor spoturi de tavan.

Iată aici o idee de mobilier cu rafturi și dulapuri:

Idei amenajare biblioteca acasa- Biblioteca living Costin