Culorile pot avea un impact puternic asupra ambianței și atmosferei din living. Alegerea culorilor potrivite pentru mobilă poate face o încăpere să arate mai mare, mai luminoasă sau mai caldă și poate crea o atmosferă relaxantă sau mai formală.

Deci care sunt cele mai potrivite culori mobilă living?

  • Dacă doriți să obțineți o atmosferă mai relaxată și mai caldă în living, puteți opta pentru culori calde și naturale, cum ar fi maro, galben, portocaliu sau roșu. Aceste culori sunt potrivite pentru o încăpere mai mică, deoarece pot face o încăpere să pară mai încăpătoare și mai confortabilă.
  • Dacă doriți să obțineți o atmosferă mai formală în living, puteți opta pentru culori reci, cum ar fi albastru, verde sau gri. Aceste culori sunt potrivite pentru o încăpere mai mare, deoarece pot face o încăpere să pară mai spațioasă și mai aerisită.
  • Dacă doriți să creați o atmosferă mai deschisă și luminată în living, puteți opta pentru culori mai luminoase, cum ar fi roz, alb sau galben. Aceste culori pot face o încăpere să pară mai luminoasă și mai spațioasă.

COMBINATII CULORI MOBILA LIVING

 

  • Una dintre cele mai populare combinații culori mobilă din living este maro și albastru. Maroul aduce căldură și poate crea o atmosferă mai relaxată, în timp ce albastrul poate face o încăpere să pară mai spațioasă și mai luminată. Această combinație este potrivită pentru livinguri mai mari și poate fi completată cu accente de galben pentru a aduce lumină.
  • O altă combinație populară este verde și galben. Verdele este o culoare naturală și poate aduce o notă de prospețime într-o încăpere, în timp ce galbenul aduce căldură și poate face o încăpere să pară mai luminată. Această combinație este potrivită pentru livinguri mai mici și poate fi completată cu accente de maro pentru a aduce căldură.
  • O altă combinație interesantă este alb și negru. Alb este o culoare universală și poate face o încăpere să pară mai luminoasă și mai spațioasă, în timp ce negru aduce un echilibru și poate crea un efect vizual puternic. Această combinație poate fi folosită pentru a crea o atmosferă mai formală și poate fi completată cu accente de culori mai luminoase pentru a aduce prospețime.
  • O combinație populară de culori apropiate pe roata cromatică pentru mobilă din living este roșu și portocaliu. Aceste culori au o legătură puternică și pot crea un efect vizual puternic când sunt utilizate împreună. Roșul este o culoare puternică și poate aduce energie într-o încăpere, în timp ce portocaliul aduce căldură și poate face o încăpere să pară mai luminoasă. Această combinație este potrivită pentru livinguri mai mari și poate fi completată cu accente de alb pentru a face o încăpere să pară mai spațioasă.
  • O altă combinație de culori apropiate pe roata cromatică este albastru și verde. Albastrul este o culoare rece și poate face o încăpere să pară mai spațioasă, în timp ce verdele este o culoare naturală și poate aduce o notă de prospețime. Această combinație este potrivită pentru livinguri mai mici și poate fi completată cu accente de galben pentru a aduce căldură.
  • O altă combinație de culori apropiate pe roata cromatică este galben și violet. Galbenul aduce căldură și poate face o încăpere să pară mai luminoasă, în timp ce violetul aduce o notă de mister și poate crea un efect vizual puternic. Această combinație este potrivită pentru livinguri mai mari și poate fi completată cu accente de alb pentru a face o încăpere să pară mai spațioasă.

Citește și culori potrivite pentru un living mic.