Postat la 23/09/2022

Alegerea unei canapele noi poate fi mai dificilă decât pare. Pentru a te ajuta să alegi canapeaua perfectă pentru living, consultă aceste sfaturi, oferite de experții în design interior. Cum să alegi canapeaua perfectă pentru casa ta? Achiziționarea unei canapele poate fi o sarcină destul de grea, deoarece există foarte multe opțiuni pe piață. Fiind una dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o locuință, o canapea este în general o piesă care se păstrează mulți ani și poate dicta stilul sufrageriei tale. O mică cercetare în prealabil, împreună cu aceste sfaturi de stil de la experți, te vor ajuta să fii mai inspirat în alegerile tale. Iată ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra o canapea pentru living:
  1. Dimensiunea
Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o canapea este alegerea uneia care este fie prea mare, fie prea mică pentru spațiul disponibil. Pentru a evita acest lucru, măsoară zona în care vrei să amplasezi canapeaua înainte de a ajunge în magazine. O canapea ar trebui să fie de aceeași dimensiune ca și celelalte piese de mobilier, astfel încât să nu pară prea mare sau prea mică față de acestea. Acum gândește-te la câți oameni trebuie să găzduiască canapeaua ta în mod regulat, dar și la dimensiunile acestora – așa cum canapeaua ta nu ar trebui să fie prea mare sau prea mică pentru spațiul tău, nu ar trebui să fie prea mare sau prea mică nici pentru oamenii care o folosesc. Dacă ești înalt, asigură-te că alegi o canapea suficient de adâncă pentru a te așeza confortabil. Dacă ești mai scund sau ai probleme cu genunchii, caută o canapea care să îți permită să te ridici ușor din ea. Atunci când te uiți la canapelele din magazine, așează-te pe ele, relaxează-te și întinde-te, exact așa cum ai face și acasă. Dacă îți place să dormi pe canapea, asigură-te că brațele sunt bine poziționate pentru a putea face acest lucru.
  1. Stilul
Canapeaua pe care o alegi pentru livingul tău ar trebui să se afle în armonie cu restul mobilierului. Fiecare casă are un stil predominant, așa că este important să te asiguri că vei alege canapeaua potrivită, care va definitiva decorul casei tale. Iată câteva modele canapele pentru living, disponibile pe site-ul nostru, în funcție de stil: Canapea stil modern, extensibilă Canapea stil clasic