Postat la 23/09/2022

Un hol mic și îngust nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Deși adesea trecute cu vederea, holurile oferă o oportunitate de a introduce un plus de stil. Pot fi utilizate drept spațiu pentru depozitare sau pentru traversarea între camere, chiar dacă sunt înguste. Aceste mici idei de amenajare a holului te vor ajuta să-i oferi un caracter propriu. Află cum să păcălești ochiul să creadă că un hol este mai lung, mai lat sau mai mare, cu aceste sfaturi inteligente:
  1. Folosește o oglindă pentru a face un hol mic să pară mai mare
Adăugarea unei oglinzi este o modalitate ușoară de a face un hol mic să se simtă mai spațios. Deoarece reflectă lumina, oglinda poate face ca un spațiu înghesuit sau întunecat să se simtă mai mare și mai deschis. Agață o oglindă la capătul unui hol scurt sau de-a lungul unei laturi a unuia îngust pentru a extinde vizual spațiul.
  1. Luminează un hol mic cu multă lumină
Iluminarea bună este cheia pentru ca un hol mic să se simtă mult mai spațios. Amplasează corpuri de iluminat elegante, care oferă multă luminozitate. Deoarece spațiul de pe podea este limitat, optează pentru aplice de perete sau corpuri care pot fi fixate pe tavan.
  1. Încearcă să faci din hol un punct focal
Holurile mici sunt locul perfect pentru a-ți asuma riscuri cu o alegere îndrăzneață de decor. Deoarece zona este mică și nu este folosită ca spațiu de locuit, un tapet cu model vibrant sau o culoare deosebită a vopselei poate reprezenta o alegere înțeleaptă. Pentru o actualizare mai puțin permanentă, așează un covor colorat sau agață un tablou deosebit, pentru a transforma un hol mic într-o încăpere elegantă.
  1. Transformă un hol mic într-o intrare funcțională
Dacă intrarea ta constă doar într-un hol mic, folosește câteva trucuri de design pentru a maximiza spațiul. Îmbunătățește organizarea cu o masă mică, care poate oferi spațiu de stocare ascuns și poate servi drept zonă pentru chei, poșete și multe altele. Un rând de cârlige atașat deasupra mesei poate ține pălării, jachete și eșarfe. Asigură-te că montezi cârligele suficient de sus pentru ca obiectele agățate să nu stea atârnate pe măsuță.
  1. Alege mobilier eficient din punct de vedere al spațiului
Dacă spațiul nu te ajută, poți apela la o măsuță îngustă, deasupra căreia poți amplasa un cuier de perete. Astfel, vei reuși să obții spațiu pentru depozitare atât pentru micile obiecte de care ai nevoie zilnic, precum cheile de la ușă sau mașină, cât și pentru piese vestimentare precum geci, mănuși sau fulare. De asemenea, dacă ai nevoie de o piesă de mobilier pentru organizarea pantofilor, pe site-ul nostru, la categoria holuri poți găsi diverse modele de pantofare, disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât să poți alege modelul ideal pentru holul tău. Iată aici un model de pantofar pentru hol îngust, disponibil pe site-ul nostru https://vreimobila.ro/pantofar-nr-1-sonoma/