Dormitorul este locul unde ne petrecem o mare parte din timp iar amenajarea acestuia poate face o mare diferență în confortul și estetica încăperii. Un aspect important în amenajarea dormitorului este alegerea setului de mobilier potrivit, care să se îmbine cu stilul și gusturile noastre.

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de seturi dormitor complet , adaptate diferitelor stiluri de amenajare. În cele ce urmează vom discuta despre câteva dintre cele mai populare stiluri și despre caracteristicile care le definesc. Iată care sunt acestea:

  1. Stilul modern

Stilul modern este caracterizat de liniile simple și curate, culorile neutre și suprafețele lucioase. Seturile de mobilier pentru dormitor complet în stil modern sunt adesea realizate din materiale ușoare, precum lemnul, PAL-ul sau metalul și au un aspect minimalist și elegant.

Seturile noastre de dormitor complet în stil modern includ paturi și noptiere cu design contemporan, comode cu linii simple și dulapuri spațioase. O combinație excelentă de piese moderne pentru dormitorul tău ar fi, de exemplu, un pat cu tapițerie din piele neagră, o noptieră cu design simplu și o comodă albă cu sertare încorporate.

  1. Stilul clasic

Dacă preferi un stil mai tradițional, seturile de mobilier pentru dormitor complet în stil clasic sunt alegerea perfectă. Acestea se caracterizează prin forme curbate, detalii sculptate și finisaje elegante. Paturile cu baldachin sau paturile cu tăblii sculptate sunt adesea regăsite în aceste seturi.

Seturile noastre de dormitor complet în stil clasic includ paturi cu tapițerie din piele sau material textil, paturi cu tăblii sculptate, comode și dulapuri cu aspect vintage și noptiere cu finisaje deosebite.

  1. Stilul industrial

Stilul industrial este inspirat de vechile fabrici și ateliere, și se caracterizează prin utilizarea metalului, a lemnului brut și a altor materiale industriale. Seturile de mobilier pentru dormitor complet în stil industrial au un aspect robust și adesea includ detalii precum șuruburi și elemente de fixare expuse.

  1. Stilul minimalist

Stilul minimalist se bazează pe ideea că mai puțin înseamnă mai mult și se caracterizează prin liniile simple, culorile neutre și spațiile goale. Seturile de mobilier pentru dormitor complet în stil minimalist sunt adesea realizate din materiale ușoare și au un aspect aerisit și minimalist.

  1. Stilul rustic

Dacă sunteți un fan al stilului rustic și doriți să vă amenajați dormitorul în acest stil, atunci un set de dormitor rustic este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. De asemenea, aceste seturi sunt disponibile într-o varietate de nuanțe de lemn, de la nuanțe naturale până la nuanțe mai închise, cum ar fi nucul sau mahonul.

  1. Stilul boho

Stilul boho este o combinație de stiluri diferite, cum ar fi stilul boem și cel hippie. Acest stil se caracterizează prin utilizarea culorilor vii, imprimeurilor, texturilor și a obiectelor de artă și de artizanat. Dacă sunteți un fan al acestui stil, atunci un set de dormitor boho este ceea ce căutați. Aceste seturi sunt disponibile în culori vibrante și designuri unice, cu multe detalii interesante.

  1. Stilul retro

Stilul retro este inspirat de designul și stilul anilor 50 și 60 și este cunoscut pentru utilizarea culorilor vibrante, imprimeurilor îndrăznețe și a formelor curbate. Seturile de dormitor complet în stil retro sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, de la nuanțe pastelate la culori puternice, precum roșu și portocaliu. Acestea sunt confecționate din PAL, MDF, metal sau plastic și au detalii interesante, cum ar fi picioare din lemn, forme geometrice sau imprimeuri florale.

Dacă urmează să vă amenajați dormitorul și nu știți încă ce set pentru dormitor să alegeți, puteți vizita site-ul nostru pentru a descoperi sutele de opțiunile disponibile.